Presentation av BusinessDesign hos Pow Zoulution 2017-10-17

Välkommen till Pow Zoulution den 17 oktober kl 14:00

för att lyssna på Johnny Alm som presenterar Business Design.

Lyssna på Johnny Alm som under en lång rad år jobbat med att söka fram information och metoder för att ”koppla upp” sig som företagare och entreprenör. Vi befinner oss alla i en tid när nya möjligheter öppnar upp sig, inte bara på teknikens områden, utan vi som arbetar med ”inre teknik” har också nya spår att följa.

Johnnys intresse har lett till en modell som han kallar Business Design som faktiskt tar det vågade språnget till att samarbete på många plan. Sätt dina omsättningsmål om 1, 2 och 3 år, samt ange den tid per vecka som du vill lägga på ditt företag! Därifrån jobbar vi sedan tillsammans med att ta fram sannolikheten för att du skall lyckas, och var dina svagheter ligger. Vi gör det i ”fältet” och kopplar upp oss och tar fakta och vägledning från våra guider och högre jag.

Vi bygger metoder för att samarbeta med dessa intelligenser som mer än gärna vill att vi tar detta steg, att samarbeta över de osynliga gränser som nu håller på att lösas upp i den intensiva tid vi nu lever i.

Johnny har jobbat med flera entreprenörer och är nu mogen att bredda och ta in flera företagare i programmet.

Vill du nå dina mål och skapa samarbete som är hållbart med de intelligenser som finns tillgängliga för oss som är öppna för de nya tiderna, då är det väl värd tid att komma och lyssna på Johnny!

Välkommen!

Johnny Alm

ANMÄL DIG HÄR, eller ring till Johnny Alm, 0708-480640

LADDA NER INFOBLAD – 3D4D5D – Business Design

 

Dela gärna

Leave A Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *