Referenser Business Design

Jag har drivit mitt företag i åtta år och kände att jag ville komma vidare i såväl min egen utveckling som att utveckla mitt företag och nå en högre omsättning. Timingen att anlita Johnny Alm som affärsutvecklare genom Business Design var helt rätt. Genom programmet har jag fått insikter om min egen kraftfulla potential, se nya möjligheter och alla pusselbitar har börjat falla på plats. Har satt upp tydliga mål för hur jag vill utveckla min verksamhet. Jag har redan nått min målsättning för sex månader och vi är bara halvvägs in i programmet. Det känns otroligt bra när jag märker att det jag lär mig fungerar och skapar nya kunder och en ökad fakturering. Dessutom har jag fått positiv feedback från både kunder och familj att jag förändrats och blivit tydligare och starkare  i min kommunikation och energi.

Det är inte bara mitt företag som har expanderat utan mitt inre har uppnått balans och ett lugn som speglar sig i det jag levererar till kund. Jag har klivit in den jag vill vara som företagsledare och i mitt yrke som ledarutvecklare. Det ger ett ökat mervärde till mina kunder, vilket resulterar i merförsäljning.

Det har varit en omtumlande och spännande upplevelse att få nya kunskaper om det mångdimensionella. Johnny har med sin unika pedagogiska förmåga och lyhördhet lyckats förklara och förmedla information och verktyg för att jag ska kunna integrera det mångdimensionella i min verksamhet och i mitt personliga ledarskap. Johnny har varit min vägledare genom programmet och gett mig den information jag behöver vid rätt tillfälle. Han har följt mitt tempo och lyhört lyssnat in mina framsteg och rett ut mina frågetecken. Det är min övertygelse att Business Design fungerar.

Jag rekommenderar å det varmaste Business Design för de företag och ledare som vågar utmana sig själv att tänka och agera i helt nya banor.

Linda Löfvenstråle, Ledarutvecklare

Coach Invest Göteborg AB