MINILEVERANS – boka 2 GRATIS zoom-möten

För länge sedan mötte jag begreppet ”minileverans” och gjorde det till mitt eget stridsrop när det gäller tjänsteförsäljning. Man skall ju inte köpa ”grisen i säcken”, man vill ju kolla den innan man tar beslut om att köpa den.

När det gäller köp av ”tjänster” som coaching, och då speciellt kanske coaching som handlar om 3D4D5D BUSINESS DESIGN 2.0 så vore det ju kanon om man kan få en ”MINILEVERANS” före beslut om att satsa på programmet ifråga.

Därför erbjuder jag DIG följande för att kunna ”känna in” om 3D4D5D BD 2.0 är för dig.

  1. Du bokar en inledande zoom-session med mig där jag förklarar programmet för dig
  2. Under sessionen tar vi upp ditt företag eller din företagsidé i ljuset av 3D4D5D vilket ger mig en orientering om var du är, och vad du vill med ditt företagande. Du presenterar ett problem eller något som du vill att jag tar med mig hem att fundera på under en vecka
  3. Vi bokar gemensamt ett kommande zoom-möte där jag skall göra en MINILEVERANS som kommer att ”kugga in” i din situation, ditt problem eller som kommer att vara självlysande som beslutskriterium för att välja att gå in i programmet!
  4. Under det andra zoom-mötet ger jag min MINILEVERANS och antingen blir du övertygad om att gå in i programmet, eller så avvaktar du. Jag ger dig ett bra erbjudande vid detta andra zoom-möte avseende kostnad, finansiering och betalplan för programmet.

Du får detta helt utan kostnad, och utan ”strings” – om du inte ser mig som den resurs du behöver just nu, så är det helt ok för mig, vi har BÅDA lärt oss något bra av detta och vi önskar varandra ”good business”!

Om du däremot ser MINILEVERANSEN som en bekräftelse på att du kommer att ha nytta av programmet, så får du som sagt ett erbjudande vid det andra zoom-mötet, och jag hoppas det kan tilltala dig!

Observera – först till kvarn! Varje kalendermånad öppnar jag för TRE sessioner enligt ovan, så först till kvarn. För MAJ 2022 är det just nu bara TVÅ sessioner kvar att boka!

Kontakta mig på johnny.w.alm@mirrorgate.se eller 0708-480640

Du hittar mer information om programmet här!